Helt siden februar har Bitcoins prisaksjon i stor grad vært avhengig av det fra eldre markeder. Markeder som S&P 500, amerikanske dollar og gull har sterkt svinget retningen til BTC og resten av kryptovalutamarkedet.

De sterke sammenhenger som har dannet seg, har signalisert til noen investorer at Bitcoin Bank forutsetning om å være en ikke-korrelert eiendel er falsk.

Men ifølge Willy Woo, en fremtredende analytiker på kjeden, kan BTC begynne å koble av fremover. Her er mer om hvorfor han tror det.

Bitcoin kan snart koble fra eldre markeder

Willy Woo, en kryptovaluta og teknisk analytiker, forventer at Bitcoin kobles fra tradisjonelle markeder på grunn av grunnleggende trender. Han forventer at bruken av kryptovalutaen vil øke prisene høyere i motsetning til at folk innser at det er en sikring mot visse geopolitiske og makrotrender:

„Bitcoin vil snart koble fra tradisjonelle markeder, men drevet av sin interne adopsjon s-kurve (tenk vekst i oppstartsstil) snarere enn endringer i oppfatninger som et sikringsinstrument av tradisjonelle investorer. Grunnleggende brukeradopsjon har allerede brutt alle tiders høyder. ”

Når det gjelder hans kortsiktige syn på Bitcoin, er Woo optimistisk. Når vi snakket tidligere denne uken, bemerket analytikeren at trender i kjeden og ordrebøker indikerer at Bitcoin ikke vil bevege seg mye lavere enn det gjorde tidligere i uken.

Det er også tegn, forklarte han, om en nært forestående reversering, siden det har vært en sterk økning i BTC som nylig har byttet hender.

“Denne siste tilbaketrekningen kom ikke med den vanlige bevegelsen av mynter i kjeden, og utsalget ble derfor drevet fra mynter på børser. Uten at store mengder mynter beveger seg fra lommebøker, kan jeg ikke se tilstrekkelig tilbud på salgssiden til å presse prisene ned med mye gusto. ”

Ikke alle er overbevist

Mens Woo er overbevist om at Bitcoin kan begynne å brenne sin egen vei, er ikke alle overbevist. Andrew Kang, grunnleggeren av Mechanism Capital, kommenterte nylig at hvis globale markeder skulle „gå den andre veien,“ vil også krypto:

“11 / Men med BTC, og dermed alle kryptomarkeder som nå er bundet til global makro, der DeFi-prisene går, avhenger sterkt av stener og gull. Hvis globale markeder rally, gjør sannsynligvis hele krypto også. Hvis de går den andre veien, vil krypto sannsynligvis også. „

Det er ikke klart hvilken side av denne debatten som er riktig. Imidlertid vil en fortsatt rally i aksjemarkedet sannsynligvis hjelpe kryptokurver å sette pris på.